Køb af vores Revamil produkter klik her →

Kirurgiske Knivblade

Swann-Morton blev grundlagt i Sheffield i 1932 og er en af verdens førende producenter af kirurgiske knivsblade, skalpeller og skafter. Swann-Morton er et globalt firma, der står for kvalitet, præcision og pålidelighed.
Kirurgiske Knivblade
Swann-Morton blev grundlagt i Sheffield i 1932 og er en af verdens førende producenter af kirurgiske knivsblade, skalpeller og skafter. Swann-Morton er et globalt firma, der står for kvalitet, præcision og pålidelighed. Swann-Morton er kendt for at kombinere traditionelle knivsblades egenskaber med den nyeste teknologi.

Swann-Mortons skalpeller og knivsblade er det foretrukne valg for mange af verdens kirurger, bl.a. på grund af et bredt og varieret udvalg af produkter bestående af omkring 70 forskellige bladtyper og 30 forskellige skafter.
Produkterne anvendes også af praktiserende læger, sygeplejersker, fodterapeuter, dyrlæger og mange flere. Swann-Morton eksporterer til mere end 100 lande over hele verden og har etableret et omfattende netværk af forhandlere, der støtter de lokale kunder, og som sørger for et højt og kvalificeret serviceniveau.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at rådgive

Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 8.30 til 16.00 
fredag kl. 8.30 til 15.30 
Eller skriv til  info@axel-madsen.dk
Kontakt os her
arrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram