Køb af vores Revamil produkter klik her →

Fingerstropper & badebeskytte

Lomed er både nationalt og internationalt bekendt med distribution af ortopædiske produkter og værktøj fra de store mærker. Baseret på efterspørgsel fra forskellige markeder udvikler Lomed også sine egne produkter.
Lomed Fingerstrop
Fingerstropper & badebeskytte
Lomed Fingerstrop
Lomed har været en pålidelig partner for høj kvalitet, et bredt sortiment, hurtig levering og god service i over 30 år. Lomed er både nationalt og internationalt bekendt med distribution af ortopædiske produkter og værktøj fra de store mærker. Baseret på efterspørgsel fra forskellige markeder udvikler Lomed også sine egne produkter.

Kunder og leverandører vægter bæredygtighed mere og mere, derfor prioritere Lomed at drive forretning bæredygtigt. Tænk på produkter med et bæredygtighedskrav, der forbedrer forretningen og aflaster kunderne. Derudover er Lomed miljøbevidste, grønne og vi tager hensyn til mennesker, miljø og samfund.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at rådgive

Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 8.30 til 16.00 
fredag kl. 8.30 til 15.30 
Eller skriv til  info@axel-madsen.dk
Kontakt os her
arrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram