Køb af vores Revamil produkter klik her →

Lohmann & Rauscher

Lohmann & Rauscher og Axel Madsen Health Care har igennem mere end 50 år haft et godt og stabilt samarbejde, hvilket har dannet grundlaget for et bredt og dækkende sortiment til sundhedssektoren i Danmark.
Lohmann & Rauscher og Axel Madsen Health Care har igennem mere end 50 år haft et godt og stabilt samarbejde, hvilket har dannet grundlaget for et bredt og dækkende sortiment til sundhedssektoren i Danmark. Kvalitet og mangfoldighed går hånd i hånd, når succes i behandlingen skal sikres. Som leverandør af produkter af høj kvalitet og i et bredt sortiment hører Lohmann & Rauscher til de foretrukne samarbejdspartnere.
Sortimentet tilbyder et bredt udvalg af produkter til moderne behandling inden for sårbehandling, kompression, gipsbandagering, sportsskader, operation mm. Alle produkterne produceres under strenge krav til kvalitet. Vi kan derfor tilbyde en optimal og sikker løsning, som er tilpasset patienterne og de forskellige faser i behandlingen.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at rådgive

Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 8.30 til 16.00 
fredag kl. 8.30 til 15.30 
Eller skriv til  info@axel-madsen.dk
Kontakt os her
arrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram