Køb af vores Revamil produkter klik her →

Ortopædiske fod- & ankelprodukter, mm.

Darco er en international koncern, der i mere end 25 år har specialiseret sig i produkter til fodbehandling og trykaflastning.

Darco ortopædiske fod- & ankelprodukter, mm.

Ortopædiske fod- & ankelprodukter, mm.

Darco ortopædiske fod- & ankelprodukter, mm.

Darco er en international koncern, der i mere end 25 år har specialiseret sig i produkter til fodbehandling og trykaflastning. Som markedsleder udvikler Darco konstant nye produkter indenfor aflastning af diabetiske sår, ortopædisk fodtøj, ankel bandager, støvler og postoperative sko - også til børn.

Darco tilbyder ligeledes et bredt sortiment af forebyggende og postoperative terapiprodukter til sport og fysioterapi, f.eks. ankelbandager og skinner, tape til kinesiologisk behandling mm.

Det tætte samarbejde med forsknings- og udviklingsteamet, som består af ortopædiske teknikere og produkt-designere med fodkirurgi som speciale, internationale medicinske selskaber og biomekaniske institutter, er grundlaget for innovativ forskning og produktudvikling. Det sikrer effektivitet og høj kvalitet.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at rådgive

Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 8.30 til 16.00 
fredag kl. 8.30 til 15.30 
Eller skriv til  info@axel-madsen.dk
Kontakt os her
arrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram