Køb af vores Revamil produkter klik her →

Larveterapi

BioMonde er en større virksomhed, der ligger i Barsbüttel i Tyskland, hvor deres aseptiske produktionsanlæg er placeret. 
Larver i pose
BioMonde er en større virksomhed, der ligger i Barsbüttel i Tyskland, hvor deres aseptiske produktionsanlæg er placeret. BioMonde beskæftiger kliniske, tekniske og driftsmæssige specialister med henblik på at understøtte et voksende antal kunder rundt om i verden. Biomonde´s kernekompetence er professionel viden om og opdræt af fluearten Lucialla sericata, og hvordan disse kan udnyttes til at behandle sår hos mennesker og dyr.

Fluelarvernes evne til at fjerne infektion og nekrose i kroniske sår, har været kendt i flere hundrede år. Førende kirurger havde succes med fluelarveterapi indtil 1940´erne, hvorefter man i højere grad gik over til at bruge antibiotika i behandlingen af sår. På grund af faren for resistensudvikling er der i dag et stort behov for alternativer til antibiotika. Derfor vinder naturlig behandling med fluelarver igen indpas i moderne sårbehandling. Forskning har vist at Fluelarveterapi udover debridering også stimulerer til hurtigere sårheling og bekæmper mikroorganismer og dermed infektion. Således anvendes BioMondes produkter - både frie larver og larver i poser - nu rutinemæssigt, hvor der er behov for hurtig oprensning af inficerede og nekrotiske sår. Det betyder besparelser i både tid og penge sammenlignet med konventionel behandling.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at rådgive

Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 8.30 til 16.00 
fredag kl. 8.30 til 15.30 
Eller skriv til  info@axel-madsen.dk
Kontakt os her
arrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram