Køb af vores Revamil produkter klik her →

Den usyndelige handske

Udgivet  maj 19, 2022
Af  Binni

Den usyndelige handske

DEN USYNLIGE HANDSKE

... TIL BESKYTTELSE AF UDSATTE HÆNDER

I disse Corona tider er hænderne under stort pres med hyppige håndvask og desinficering og selvom der findes mange forskellige typer håndcreme derude, har vores usynlige handske - Cellona cremen altid været en tro følgesvend på hospitalerne, sammen med det sundheds personale, der ofte har deres hænder i vand, hvilket i dag er mere aktuelt end nogensinde. 

HAR VÆRET MED FRA STARTEN AF

Cellona cremens historie begynder i 1930´erne, hvor den hvide gips blev opfundet af Lohmann (Tyskland) og måden, hvorpå Cellona cremen beskytter hænder, der er meget i vand, er dannelsen af en form for tynd beskyttelseshinde, som en slags usynlig handske.

Sundhedspersonale såsom gipseteknikere, har i årevis anvendt Cellona creme i forbindelse med gipsning af brækkede knogler, ben og arme og i takt med, at det anbefales mere og mere, at vaske hænderne hyppigt og grundigt, så er forbruget af creme naturligvis også vokset og forventningerne til cremen, er kun blevet større. Nye produkter erstatter i øjeblikket den traditionelle hvide gips, men Cellona cremen er stik modsat, stadigvæk et meget populært produkt i sundhedssektoren og en hjælp i disse Corona tider.

ARBEJDSDYGTIG STRAKS EFTER PÅSMØRING AF CELLONA CREME

Brugerne kræver i dag, at arbejdet kan påbegyndes, så snart hænderne har fået påført creme, hvilket er højaktuelt i dag med de mange håndvask og desinficering, der anbefales. Cellona cremen giver netop denne sikkerhed, da den absorberes hurtigt og regulerer hudens fugt balance, så der ikke opstår "fedtede" fingre i.f.m det arbejde, man nu er i gang med.

Cellona Cremen en god og effektiv creme, der som tidligere nævnt, både beskytter og giver ekstra pleje, så sarte børnehænder, vil ligeledes få stor glæde af Cellona cremen. 

Der er ingen tvivl om, at vi fremadrettet kommer til at ændre vaner og efter min mening, til det bedre – Bedre håndhygiejne er kommet for at blive og så kan vi heldigvis være med til at mindske gener, der kommer i.f.m mervask og desinficering og vi kan tilbyde et produkt, som har været i brug som hændernes "følgesvend" siden 1930´erne.

En beskyttende og plejende creme uden parabener.

Har du spørgsmål? er vi klar til at rådgive

Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 8.30 til 16.00 
fredag kl. 8.30 til 15.30 
Eller skriv til  info@axel-madsen.dk
Kontakt os her
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram